Hillstrike Snowtrike!

Spomnem se boarder weeka na Rogli, par let nazaj. Večina na bordu, posamezniki na freestyle smučeh. Zabavno kot vedno, do neke mere vse skupaj precej domače. V park je uletu tut naš inovator Hribar. Bord je pustu v avto, s sabo je mel svojo igračo, snowtrike. Že sam pogled na to konkretno zadevo ti je vzbudil željo da primeš v roke balanco in akcija. Da si prišel na vrsto si mogu bit kar potrpežljiv. K sreč sma si blis in me je spustu preko vrste tako da sem lahk sprobu to čudo. Bil sem navdušen. Navdušeno so delovali vsi ki so tisti dan furali snowtrike. To mu je dalo znak da je treba z razvojem nadaljevati. Ogromno ur preživetih v delavnici, v nabavi, za računalnikom, pri strokovnjakih in razna testiranja so na sneg postavljala model ki je bil vedno bolj dodelan.V zadnjem letu so se mu pridružili še fantje ki imajo znanja na drugih področjih,  ustanovili podjetje Hillstrike in  po domače povedano »u nulo poštiman« snowtrike zapeljali iz snega na tržišče. S tem se nam odpira možnost da bomo lahko v prihodnje to konkretno igračo lahko videli tudi v prtljažniku svojega avta,  pod nogami na smučišču ali na zasneženi downhill progi, v celem snegu, v zraku, v okolju unikatnih užitkov.

 

hill banner

Hillstrike Snowtrike bi opisal kot kolo namenjen spustu, s tem da je prirejen za vožnjo po snegu, z njim lahko delaš čuda. Enostavno furaš po urejeni progi ali powdru izven nje, skačeš na skakalnicah katere so bile dosedaj rezervirane za freestyle bordarje in smučarje. Se pelješ čez zasnežen gozd ali travnik, greš na nočno smuko ali pa enostavno narediš progo na lokalnem hribu in z ekipo preživiš dan malo drugače.

Ekipa Hillstrike v postavi Matic Hribar, Jaša Kofol, Janez Forte in Rok Prašnikar pa pravi:

Je enostaven, lahek in varen za uporabo. Primeren je za profesionalne voznike ki hrepenijo po adrenalinu, kot tudi za začetnike, ki si želijo lahkotno in mirno vijuganje po smučiščih. Zasnovan je tako, da z uporabo carving tehnike vozniku nudi enake občutke kot vožnja s kolesom. Je produkt z unikatnim in inovativnim dizajnom, ki kljubuje tudi najbolj ekstremni uporabi.

Njihov snowtrike trenutno predstavljajo na platformi Kickstarter z namenom ustvariti poslovne vezi, pridobiti medijsko naklonjenosto in finance za zagon večje proizvodnje. Za vse tiste ki ste zadevo že videli, nekateri celo testirali in pred časom nekako sanjali da bi imeli svojega, je sedaj čas ko si ga dejansko lahko privoščite, s klikom na povezavo preko katerega ga lahko dodate v »košarico«.

O zadevi bi bilo še veliko za  napisati, a ekipa Hillstrike ima dodelano spletno stran na kateri  boste zvedli vse o podjetju, produktu in kaj dogaja. Omeniti gre še njihovo evropsko turnejo po večjih in prepoznavnejših smučarskih centrih kjer predstavljajo snowtrike, možnost testiranja in druženja z ekipo.

Flachauwinkl – Austria – 10. 2. 2016
Kitzbühel – Austria – 11. 2. 2016
Serfaus – Austria – 12. 2. 2016
Laax – Switzerland – 13. 2. 2016 – 14. 2. 2016
St.Moritz – Switzerland – 15. 2. 2016
Tignes – France – 17. 2. 2016 – 18. 2. 2016
Valthorens – France – 19. 2. 2016

 

Spletna stran: http://www.hillstrike.com         Facebook: https://www.facebook.com/hillstrike

Instagram: https://www.instragram.com/hillstrike    Youtube: https://www.youtube.com/user/hribosa666

 

Support Hillstrike Snowtrike!